vásárlói tájékoztató

Házhozszállítás

A csomagok kiszállítását Magyarországon vállaljuk, GLS futárszolgálattal. Külföldi címre jelenleg csak egyedi megállapodás alapján szállítunk (kérjük ezzel kapcsolatban keress bennünket elérhetőségeinken).

Szállítási időtartam: 1-4 munkanap.
GLS csomagkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

szállítási határidő

A raktárkészlet függvényében, a megrendeléstől számított 1-4 napon belül házhozszállítatjuk a megrendelt terméket. A szállítási határidő termékenként eltérhet, kérjük tájékozódjon munkatársunknál!

termékszavatosság

Ön a Harry 2003 Kft. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint. Feltételeink részleteiről Általános Szerződési Feltételeinknél tájékozódhat. 

megrendelés

A megrendelés történhet személyesen, telefonon, emailben vagy webshopunkon keresztül.

Áraink

Áraink Forintban vannak megadva, a végösszeg az ÁFÁ-t tartalmazza. A feltüntetett árak esetleges árfolyamváltozások, illetve a beszállítói árváltozások függvényében módosulhatnak.

fizetési módok

Biztonságosan és gyorsan fizethet Visa, MasterCard, és Maestro kártyával, (a rendelés konfirmáció után egyedi linken keresztül) banki átutalással, vagy utánvétes fizetéssel.

Január hónapban minden nálunk elköltött 5000 Ft-os vásárlásod után, 100 Ft-ot felajánlunk az Ötvös Mesterségtörténeti Gyűjtemény számára! A Harry Kft kiemelten fontosnak tartja, hogy ezzel is támogassa az ötvös, becsüs, valamint az órás szakmák fejlődését és ezzel együtt a szakmabeliek ifjú generációját is.

MEGRENDELÉSEDDEL MOST EGY JÓ ÜGYET IS TÁMOGATSZ!

Kosár
0
    0
    A kosaram
    A kosarad üres